Zadávání práce

Zadávání práce

Vážení rodiče, vzhledem k některým nejasnostem ohledně zadávání samostatné práce žákům upřesňujeme některé kroky při zadání práce ve Škole OnLine. Základní oznámení, že nějaká práce byla zadána a kde ji dále najdou, objeví žáci ve svých denních rozvrzích vždy u jednotlivých hodin vyučovaného předmětu pod zkratkou „P“ v modrém kolečku – „poznámka k hodině“. Text tohoto oznámení je poté může dále nasměrovat do podsložky „Výuka“ – „výukové zdroje“, nebo „domácí úkoly“, kde budou již konkrétní úkoly podrobně zadány a vysvětleny.

Od středy 11. 3. 2020 se všemi učiteli e-learning průběžně koordinujeme, proběhlo několik školení a seminářů. Je možné, že v předchozích dnech mohly nastat při zadávání domácí práce přes Školu OnLine nějaké nejasnosti, ale už by mělo být vše ujasněno. I my učitelé se s novými možnostmi zadávání práce musíme seznámit a naučit se je využívat. Prosíme o trpělivost a vstřícnost. Stejně tak rozumíme tomu, že i pro vás, pro žáky, ale i rodiče je celá situace nová.

Jsme přesvědčeni, že celou nastalou mimořádnou situaci všichni zvládneme. Pokud nastala nějaká nejasnost, kontaktujte, prosím, učitele daného předmětu, všichni jsme připraveni vám na otázky odpovědět.

Držíme nám všem palce a přejeme všem hodně zdraví. Těšíme se, že se s žáky zanedlouho uvidíme osobně ve škole.

Pracovníci Základní školy, Hostýnská, Praha 10

2020-03-13T13:18:50+02:00